• Datum Donderdag 26 April 2018
  • Temperatuur 8.0 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Nog een paar dagen om je op te geven voor de Alphacursus!

Op 21 september gaat de Alphacursus in de Westereen van start, in de geheel verbouwde oude brandweerkazerne aan de Munewei.

De Alphacursus is een basiscursus christelijk geloof, en is voor iedereen geschikt, in het bijzonder mensen die meer willen weten van het christelijke geloof, die op zoek zijn naar ‘meer’ in hun leven, die een christelijke partner hebben, of die wel een ‘opfrisser’ kunnen gebruiken. Elke cursusavond begint met een maaltijd, en daarna bekijken we een inleiding over een onderwerp, waarover we daarna in gesprek gaan. Op een Alpha (her)ontdek je in een open en informele sfeer wat het christelijk geloof inhoudt.
De cursus duurt 11 donderdagavonden, plus een weekend (vrijdagavond + zaterdag overdag – thuis slapen!). De kosten zijn 5 euro per avond, plus 5 euro voor een werkboekje.

Meer informatie kan je vinden op de site van Alpha Nederland: www.alphanederland.org/try/. Ook kan je je via deze site opgeven voor de cursus in De Westereen. Meer informatie en opgave kan ook via Linda Aalderink, aalderinklinda@gmail.com / 0511-789956. Opgave graag bij voorkeur vóór 13 september.


Kunt u meehelpen dit oproepje op te lossen? Fijn! De plaatser komt graag met u in contact. U kunt met hem/haar in contact komen middels de volgende gegevens:

Naam: Linda Aalderink
E-mail: aalderinklinda@gmail.com
Telefoon: 0511-789956

Zelf op zoek naar iets of wat verloren? Plaats ook een oproepje. Helemaal gratis!

Meer informatie over dit oproepje

Dit oproepje is geplaatst op vrijdag 8 september 2017 om 23:19 uur.

Dit oproepje delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen