• Datum Maandag 21 Mei 2018
  • Temperatuur 12.7 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Zwaagwesteinde stelt wederom teleur in bekerwedstrijd

TERNAARD – Zaterdagmiddag stond de tweede bekerwedstrijd op het programma in en tegen Ternaard. Zwaagwesteinde had de eerste wedstrijd gelijk gespeeld tegen Friese boys en Ternaard had haar eerste wedstrijd gewonnen van FC LEO. Om half drie werd er afgetrapt op een prima bespeelbaar veld ondanks de vele regen.

In de eerste helft gebeurde er bitter weinig op het veld, Zwaagwesteinde had veel balbezit en Ternaard vond het allemaal prima. In de 20e minuut kreeg Ternaard de eerste kans van de wedstrijd maar met een lichte overtreding kon de defensie van Zwaagwesteinde erger voorkomen. Na een botsing met Jan Eisma moest de Keeper van Ternaard worden behandeld voor een blessure waardoor de wedstrijd ongeveer 10 minuten stil lag. De reserve keeper zat niet op de bank en moest langs de lijn uit het publiek worden gehaald. Verder was de eerste helft gewoon saai voor het publiek.

De tweede helft was het zelfde spelbeeld. Zwaagwesteinde wou wel maar kon niet en Ternaard  vond het allemaal prima. De twee klassen verschil tussen Zwaagwesteinde en Ternaard was op het veld niet te zien wat een verdienste was voor de hele staf en team van Ternaard. Kansen waren er amper en dat de wedstrijd in 0-0 eindigde was dan ook een terechte uitslag. Voor Zwaagwesteinde is er nog veel werk te doen door de technische staf. De neuzen moeten allemaal de zelfde kant op van de spelers en wat minder zeuren op elkaar. Anders kan het wel eens een moeilijk seizoen worden voor Zwaagwesteinde.

Volgende week wederom een uit wedstrijd tegen FC LEO uit Leens om half 3.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zondag 10 september 2017 om 16:23 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen