• Datum Zaterdag 20 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Programma Doarpsfeest 2017 online

DE WESTEREEN – Vanaf aanstaande zaterdag staat De Westereen weer een week bol van activiteiten tijdens het tweejarige doarpsfeest. Het feest wordt dit jaar georganiseerd van zaterdag 16 september tot en met zaterdag 23 september en heeft als thema “Berucht en beroemd”.

Op zaterdag 16 september wordt de feestweek om 21:00 uur afgetrapt met een spetterende vuurwerkshow en vervolgens een feestavond waarbij de band Alice Springs de muziek zal verzorgen. Na het feest zal er op zondag 17 september een sing-in worden georganiseerd door de gezamenlijke kerken.

Maandag 18 september kunnen de inwoners weer hun tuinen en straten versieren in het thema ‘Berucht en beroemd’ en de doarpsfeest-organisatie start met het spel zoeken naar de schat. Elke dag zal er een nieuwe aanwijzing worden gegeven. Op dinsdag 19 september is er ’s ochtends ochtendgymnastiek voor de 50+ inwoners in Zorgcentrum Brugchelencamp. In de middag zal er een zangduo komen met muziek welke speciaal is afgestemd op de oudere inwoners van ons dorp en ‘s avonds start het schatzoeken. Woensdag 20 september is er een puzzeltocht op de fiets en later op de dag nog de inmiddels bekende prutrace, zowel voor de jeugd als voor de volwassenen. In de avond is nog een bigbag race met live muziek.

De optocht is traditiegetrouw op donderdag 21 september en zal twee keer worden gereden. De route volgt later nog. Vrijdag 22 september zijn er voor de kinderen spelletjes en in de middag is er de zeskamp. De laatste dag van de feestweek in 2017, zaterdag 23 september, is er een braderie met circus artiesten, oude ambachten, shows, muziek, hilarisch voetbalspel, lokale artiesten en nog veel meer.

VOOR HET COMPLETE PROGRAMMA KLIK HIER

NIKS MISSEN OVER HET DOARPSFEEST 2017? LEES ALLES TERUG IN ONS ONLINE DOSSIER!

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 11 september 2017 om 10:00 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen