• Datum Zaterdag 20 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Walking football demonstratie door “Old Stars Cambuur”

DE WESTEREEN – Sportstimulering “Goed bezig” organiseerde maandagochtend 25 september in samenwerking met de voetbalverenigingen uit Dantumadiel en Kollumerland e.a. een walking football clinic.

Gezien het succes van Walking Football (wandelvoetbal) in andere regio’s, wil sportstimulering “Goed bezig” dit graag opzetten i.s.m. de voetbalverenigingen in deze regio voor de voetballiefhebbers 60+. Dit met het doel om de “ouderen” in beweging te krijgen, waarbij het sociale aspect zeker niet mag worden vergeten.

Om belangstellenden een beeld te geven wat walking football precies is, werd er op Sportpark “de Wieken” een demonstratie gegeven door een afvaardiging van de walking footballers Old Stars Cambuur met trainers Jens Dijkstra en Marcel Frankena. De leeftijden van deze groep variëren van 60 tot 79 jaar.

Na een korte introductie in de voetbalkantine gingen de deelnemers zich omkleden waarna er een warming-up op het kunstgrasveld plaatsvond. Daarna werden er nog diverse potjes voetbal gespeeld, met de regels van walking football.

Geïnteresseerden kunnen ook nu nog contact opnemen met Buurtsportcoach Anton van Zwol, avanzwol@ddfk.nl, 06-46366070. Bij voldoende animo start er binnenkort ook een voetbalteam in deze regio.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 25 september 2017 om 15:45 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen