• Datum Donderdag 18 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Anouska Koster langer bij ploeg Marianne Vos

Goed nieuws voor de Westereense wielrenster Anouska Koster. Ook volgend jaar rijdt zij voor de ploeg van Marianne Vos. In 2018 krijgt deze ploeg wel een nieuwe naam: WaowDeals Pro Cycling. De begeleiding en structuur van de formatie blijft gelijk.

Vierde jaar
Na een jaar Dolmans – Boels en twee jaar Team Futurumshop.nl kwam Koster in 2015 bij Rabobank-Liv terecht. Na een prima debuutjaar in de ploeg van Marianne Vos reed Koster ook in 2016 voor Rabobank-Liv, waar ze onder meer de Nederlandse titel wist te winnen. Toen deze ploeg ophield te bestaan trok Koster in 2017 samen met Vos naar de nieuwe ploeg WM3 Energie. Koster kende dit jaar een sterk seizoenslot met onder meer rit- en eindwinst in de Lotto Belgium Tour. In 2018 rijdt Koster voor het vierde jaar bij Vos in de ploeg.

Down Under
Voor veel rensters zit het wielerseizoen 2017 er al op. Voor Koster en haar ploegmaats nog niet. Zij trekken van 1 t/m 19 november naar Australië, waar ze van 8 t/m 12 november deelnemen aan de Tour of Margaret River.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op donderdag 12 oktober 2017 om 20:01 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen