• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Judo Kings pakken goud op Internationaal Toernooi in Emmen

Afgelopen zaterdag, 14 oktober, werd in Emmen het jaarlijks terugkerende internationale judo toernooi de Open Drentse Kampioenschappen georganiseerd. Judo Vereniging Vos doet dit al vele jaren en ondertussen is het toernooi uitgegroeid naar een toernooi met deelnemers uit Zweden, Noorwegen, Duitsland, Engeland, België en natuurlijk Nederland. Ook de Judo Kings deden natuurlijk weer mee.
Bij de groep van de Kings zijn een aantal blessures en daarom was de spoeling iets dunner dan we gewend zijn van de Kings. Nathan Klokman (Feanwalden) wist in zijn klasse tot 50 kg bij de jongens -18 kampioen te worden. Het zilver werd gewonnen door Omar Rokic (Sneek) in de tot 34kg klasse bij de jongens tot 12, Sem Walinga (Dronrijp) in de klasse tot 50kg bij de jongens -15, Mark Klokman (Feanwalden) klasse tot 34kg bij de jongens -15. En brons is gewonnen door Lupita Adema (Sneek), Berber Ludema (Dokkum), Brian Smid (de Westereen), Marc Veenstra (Kollumerzwaag), Thijs Boorsma (Leeuwarden) en Quinten vd Veen (de Westereen).
Met in totaal 10 prijzen gingen de Judo Kings huiswaarts, een prima prestatie voor deze jonge club wedstrijd judoka’s.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 16 oktober 2017 om 22:41 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen