• Datum Vrijdag 29 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Groot Sinterklaasfeest in Old Dutch

DE WESTEREEN – In de zaal van Old Dutch zaten veel kinderen (peuterspeelzaal en de groepen 1,2,3 en 4 van de basisscholen) en door de school aangewezen begeleiders te wachten op Sinterklaas en zijn gevolg.

Herman v/d Heide zong met de kinderen diverse Sinterklaasliederen onder begeleiding van pianiste Lucia Tilma. Toen Sinterklaas en zijn Pieten de zaal binnen kwamen werd het één groot feest. Er werd gezongen en gedanst door de Pieten en de kinderen. Ook kwamen enkele kinderen op het podium om aan Sinterklaas een vraag te stellen en de Pieten deelden handen vol pepernoten uit.

Na afloop was er voor elk kind een tasje met inhoud en zo keerde iedereen weer huiswaarts. Een zeer geslaagde middag, dankzij alle medewerk(st)ers.

Film

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 25 november 2017 om 19:20 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen