• Datum Woensdag 24 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Afscheid Eddy Nonkes bij UMCG Ambulancezorg

DE WESTEREEN – Afgelopen zaterdag. 9 december, was het afscheid van Eddy Nonkes.
Na 30 jaar dienst te hebben gedaan als ambulance verpleegkundige en teamleider bij UMCG ambulancezorg gaat hij per 1 januari 2018 met pensioen.
Dit wilden zijn collega s van ambulancepost Buitenpost niet stilletjes voorbij laten gaan.

Er werd een steekpartij in cafe de hossebos gemeld terwijl Eddy dienst had. Daar aan gekomen werd er eerst nog een arrestatie verricht door de politie die ook in dit complot zat.
Bij binnenkomst was er een groot onthaal door zijn collega s en familie. Na de nodige hilariteit werd er in colonne van 7 voertuigen nog een rondrit gedaan.

De ambulance waar Eddy vroeger in heeft gereden kwam van stal en reed voorop. Een waardig afscheid van een fijne collega.

Foto’s: Wessel de Roos

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zondag 10 december 2017 om 17:23 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen