• Datum Donderdag 18 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Feestwagen in brand Twijzelerheide

TWIJZELERHEIDE – Oudejaarsavond ontdekten surveillerende beveiligers dat er een grote wagen in brand stond op de Bjirkewei. Omdat de wagen dichtbij een woning met een rieten dak stond werd de brandweer gealarmeerd. Het bleek om een feestwagen te gaan die naar deze plek was geduwd en in brand gestoken.

Brandweerlieden hebben onder toeziend oog van de politie het vuur geblust. Omdat een vrachtwagen van de gemeente de wagen niet kon vervoeren werd een loonbedrijf ingeschakeld die de wagen met behulp van een tractor weg heeft gereden.

Tekst en foto’s: 112NOF

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zondag 31 december 2017 om 23:12 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen