• Datum Dinsdag 19 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Ongevallen door spiegelgladde weg

DE WESTEREEN – Vrijdagmorgen zijn diverse voertuigen in de problemen gekomen in de Mieden door een spiegelgladde weg. Ondanks er was gewaarschuwd op winterse neerslag was er door de gemeente Dantumadiel niet gestrooid op deze weg, men komt altijd als het kwaad al geschied is meld een omstander. Net voor de brug over de zwemmer kwam een Poolse bestuurder in de slip en botste vervolgens tegen de reling op. De bestuurder kam met de schrik vrij, de brug raakte zwaar beschadigd. In de bocht na de brug kwam een bestuurder van een bestelwagen in de slip en kwam in de naastgelegen sloot terecht, deze bestuurder kwam ook met de schrik vrij, de berger heeft een briefje op het raam achtergelaten om mensen te laten weten dat er niemand meer in het voertuig zat.

Ook op de rotonde van De Westereen richting Kollumerzwaag kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing, het is onbekend of hier gewonden zijn gevallen of dat het alleen bij blikschade is gebleven.

Tekst en foto’s : 112NOF

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 19 januari 2018 om 13:24 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen