• Datum Dinsdag 19 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

De Nationale Voorleesdagen

DE WESTEREEN – Maandagmorgen 22 januari om 9:00 uur brachten 2 medewerksters en 7 kinderen van Kinderopvang Thuishuis It Boefke een bezoek aan de bibliotheek van De Westereen. Tjitske v.d. Velde (leesconsulent van de Bibliotheek Noord Fryslân) las voor uit het prentenboek van het jaar: Ssst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup.

Tijdens het voorlezen gebruikte Tjitske grote duidelijke prenten waarop veel dieren stonden afgebeeld. Er werd gezongen, men kon een tijger aaien, door een tunneltje kruipen in de Bibliotheek, een taart versieren en men kreeg een luisterdiploma.

De Bibliotheek stimuleert zo het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Voorlezen bevordert het leesplezier en de taalontwikkeling van jonge kinderen en de band tussen ouder en kind. Het prikkelt hun fantasie en creativiteit en ze doen het later beter op school.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 22 januari 2018 om 19:23 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen