• Datum Donderdag 28 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Judo Kings naar Nederlands Kampioenschappen

Afgelopen zaterdag 24 februari werden er in Kollum de Noord Nederlandse kampioenschappen judo georganiseerd, voor de judoka’s onder de twaalf jaar was het een gewoon toernooi, maar voor de judoka’s tot achttien jaar was het een kwalificatie voor het Nederlands Kampioenschap. In de categorie tot twaalf jaar wisten de judoka’s Brian Smid uit de Westereen en Riemer Jelte Buwalda uit Bolsward het zilver te winnen, Olaf vd Heide uit Pingjum won het goud. Bij de dames wonnen Inaya Verharen uit Gorredijk, Amara Buwalda uit Bolsward en Nadja Rokic uit Sneek het brons.
In de klasse tot achttien jaar waren er vier judoka’s die zich kwalificeerden voor het Nederlands Kampioenschap. Berber Ludema uit Dokkum en Nathan Klokman uit Feanwalden won goud, Yanna Yu Kleinhuis uit Grou en Troy vd Veen uit Jistrum wonnen zilver. Voor Nathan is dit nu het achtste districts goud op rij, nog nooit in zijn carriere heeft hij niet het goud gewonnen op een districtskampioenschap.
Op de foto Nathan Klokman kampioen en Troy vd Veen zilver in de klasse tot 50kg.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 26 februari 2018 om 19:44 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen