• Datum Vrijdag 29 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Werkbezoek CDA bij bouw PKN Kerk

Zaterdagmorgen 3 maart 2018 om 09.00 uur brachten een aantal mensen van het CDA een werkbezoek aan de PKN Kerk in De Westereen.

Mevr. Adrie Slomp en de heren Roelof Bos, Jan Jitse Visser, Sietse Hilverda en Ale van der Ploeg werden welkom geheten door Harm Zwarts (coördinator verbouw en nieuwbouw van de Kerk). Dhr Zwarts vertelde in het kort over de Gereformeerde Kerk, Ned. Hervormde Kerk, het samengaan tot 1 gemeente (PKN), aantal leden, orgels e.d.

Tijdens de rondleiding werd een bezoek gebracht aan het oude gedeelte van de Kerk, wat al voor een groot gedeelte verbouwt is tot zalencentrum en de nieuwbouw. Tijdens de rondleiding werden er door de CDAers diverse vragen gesteld aan dhr. Zwarts.

Na afloop werd als dank een doos bonbons aan dhr. Zwarts overhandigd.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 5 maart 2018 om 21:13 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen