• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

NL Doet stichting speeltuin De Hege Seis

DE WESTEREEN – Zaterdag waren er vrijwilligers druk bezig met de nieuw te maken beleef tuin De Hege Seis in De Westereen. Het bestuur hoopt op een bijdrage van de gemeente Dantumadiel, zo was er ook een delegatie van de FNP die deze dag mee hielpen en een bijdrage deden aan de stichting, maar ook hopen ze geld te ontvangen van sponsors om weer een fraaie beleef tuin te creëren in het centrum van het dorp, waar jong en oud gebruik van kunnen maken.

Er waren nog een aantal speeltoestellen en zitbankjes die hergebruikt konden worden, maar de rest zal nieuw moeten worden aangeschaft, en daar is geld voor nodig zoals de Sona boog. Er dreigde een einde te komen aan het voortbestaan van de speeltuin maar samen met de gemeenschap en een nieuw bestuur wil men deze zomer dat er weer gebruik van deze beleef tuin kan worden gemaakt.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zondag 11 maart 2018 om 11:45 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen