• Datum Donderdag 28 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Doarpsfeest 2011: Gospelmiddag

ZWAAGWESTEINDE – Zondag 11 september 2011 was de laatste dag van het dorpsfeest van 2011. Deze dag was er een  Gospelmiddag georganiseerd.

Om 14.00 uur begon de middag in de manege, welke zo goed als vol zat. Namens het bestuur van Fereniging Doarpsfeest de Westereen opende penningmeester Herman de Hoop de middag door een ieder hartelijk welkom te heten. Vervolgens bracht hij het overlijden van John Visser naar voren en wat voor impact dit heeft gehad.

Hij bedankte de inwoners van De Westereen dat enkele uren na het trieste bericht vrijwel alle feestversiering  opgeruimd was. Vervolgens werd er 1 minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan John Visser.

Hierna gaf hij de microfoon aan de Country Trailband welke een compleet programma voor de bezoekers in petto had. Samen met Tecla Rutting en Rene Diekman maakten zij Christelijke Country muziek, wat erg in de smaak viel bij het aanwezige publiek.

Vlak voor de pauze werd er gecollecteerd voor Immanuel ministries Knysna Zuid Afrika. Theo en Jinke de Jong hopen met hun 2 zonen in december 2011 naar Zuid Afrika te vertrekken om daar zendlingswerk te doen. (Zie http://www.immanuelministries.nl/pages/sub/32471/Theo_en_Jinke_de_Jong_.html. In de pauze konden de bezoekers een kopje koffie en thee krijgen.

Ook het 2e deel van de middag werd door bovengenoemde band en solisten gevuld met muziek. Aan het einde overhandigde Herman de Hoop de opbrengst van de collecte aan Theo en Jinke. Een mooi bedrag van € 860,- . Na afloop was er voor iedereen nog koffie en thee.


© Foto’s: Pieter de Vries

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zondag 11 september 2011 om 21:11 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen