• Datum Vrijdag 29 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.
Film" /> Film" />

© Foto’s: Pieter de Vries, film: Evert de Vries

-->

Feestelijk spektakel bij Coop

ZWAAGWESTEINDE – Woensdag 19 oktober 2011 was er een feestelijk spektakel in en buiten de COOP supermarkt in Zwaagwesteinde.
Dit had alles te maken met het vertrek van ons aller bedrijfsleider Theo de Jong, zijn vrouw Jinke en hun 2 zonen Dooitze en Ruben die binnenkort vertrekken naar Zuid-Afrika om daar arme kinderen te helpen (www.immanuelministries.nl).

Het begon vanmorgen al, toen Theo werd geschminkt als Afrikaan en zo achter de kassa moest zitten om met de klanten af te rekenen. Buiten was een springkussen en een poffertjes kraam waar veel gebruik van werd gemaakt.

Om 16:00 uur werden de aanwezigen toegesproken door ass. bedrijfsleider Erik Compeer en hij verzocht Theo, Jinke en hun 2 kinderen op het podium te komen, waarna hij het woord gaf aan de nieuwe bedrijfsleidster (Teake van der Meer).

De laatste weken waren er diverse aanbiedingen waarvoor steeds een bedrag (door de consument en fabrikanten) werd gedoneerd voor het werk van Theo en Jinke.
Teake van der Meer overhandigde Theo en Jinke de cheque met het mooie eindbedrag van € 4452,09. Vervolgens was het woord aan 2 heren van het hoofdkantoor van COOP, deze vertelden dat het bedrag werd verdubbeld en boden ook een cheque aan met het bedrag van € 4452,09.
Daarna was het woord aan iemand van de voetbal vereniging (VVZ) en enkele spelers, zij boden een cheque aan van € 500,-.

Door de vanmorgen pas geopende kledingwinkel Henk, werd een cheque overhandigd voor een donatie van kleding voor 50 kinderen. Daarna werden nog de prijswinnaars bekend gemaakt van de laatste rond (deze komen later in een apart nieuwsbericht op de site).

De redactie van 112Zwaagwesteinde . NL wenst ook Theo, Jinke, Dooitze en Ruben alle goeds toe voor de toekomst in Zuid Afrika. Volg hen ook op http://www.immanuelministries.nl/pages/sub/32471/Theo_en_Jinke_de_Jong_.html

Film" /> Film" />

© Foto’s: Pieter de Vries, film: Evert de Vries

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op woensdag 19 oktober 2011 om 18:28 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen