• Datum Maandag 23 Oktober 2017
  • Temperatuur 15.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Agenda

Oud papier actie van IBS ’t Pompeblêd

  • Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 19.00 uurLocatie: parkeerterrein tegenover de sportvelden

Let op! Locatie gewijzigd!
De container staat er elke week en is op zaterdag en zondag gesloten.

 

Schilderen in de Buurtkamer de Westereen

  • Dinsdag 24 oktober 2017 om 09:30 uurLocatie: It Badhûs

Heb je ervaring, of juist niet, met schilderen? Kom op dinsdag 24 oktober vanaf 9.30 uur langs in de Buurtkamer in De Westereen. Je vindt ons in het Badhûs, Sportloane 2B. Je kunt je eigen schilder materialen meenemen of gebruik maken voor € 1,50 van de aanwezige materialen. Er is een ervaring schilderaar aanwezig om je te ondersteunen waar nodig. Jij komt toch ook gezellig langs? Ga voor meer informatie naar www.debuurtkamer.com of bel 0519 – 29 22 23. Aanmelden niet nodig.

Arduino Dos: meer doen met Arduino

  • Zaterdag 28 oktober 2017 om 10:00 uurLocatie: Bibliotheek

Op zaterdag 28 oktober vindt in bibliotheek De Westereen de workshop Arduino Dos plaats. Hobbyisten, artiesten, kunstenaars en andere geïnteresseerden zijn welkom om meer te leren over het programmeren met deze populaire microcontroller.

Arduino is geschikt voor tal van toepassingen: van het aansturen van lampjes en het bewateren van de platen in huis, tot het automatisch vullen van de kattenvoerbak en het bouwen van robots. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het aansturen van een autootje op zonnecellen. Deelnemers mogen hun eigen laptop meenemen, maar kunnen ook gebruik maken van een laptop van de bibliotheek.

Meer informatie
De workshop vindt plaats op zaterdag 28 oktober van 10.00 – 12.30 uur in De Westereen. De kosten voor bibliotheekleden zijn €10,-, kosten voor niet-leden zijn €15,-. U kunt u opgeven aan de balie bij de Bibliotheek of via www.ontdekdebieb.nl.

Ophalen Oud Papier

  • Zaterdag 04 november 2017 om 08:00 uurLocatie: Zwaagwesteinde

Ophalen oudpapier PKN De Westereen

Graag vanaf 8 uur gebundeld op de stoep.
B.v.d.

Johannes de Heer Zangavond

  • Zondag 12 november 2017 om 19:30 uurLocatie: Rotondekerk

Zwaagwesteinde – Op DV zondagavond 12 november om 19:30 uur wordt er in de Rotondekerk aan de Schoolstraat 32 te Zwaagwesteinde weer een Johannes de Heer Zangavond gehouden. Het thema van deze avond is ‘Rusten bij God’.
Er zullen weer veel bekende liederen worden gezongen. De meditatie wordt verzorgd door ds. A. Aalderink (Chr. Gereformeerde predikant Zwaagwesteinde).
De samenzang wordt begeleid door Foeke Wiegersma uit Damwoude op het orgel. Samen zingen tot eer van God de prachtige bekende liederen van JOHANNES DE HEER.
Iedereen jong en oud wordt van harte uitgenodigd KOM JE OOK ??? We hopen weer op een volle kerk.
Neem gerust familie, vrienden en kennissen mee.

Ophalen Oud Papier

  • Zaterdag 02 december 2017 om 08:00 uurLocatie: Zwaagwesteinde

Ophalen oudpapier PKN De Westereen

Graag vanaf 8 uur gebundeld op de stoep.
B.v.d.

Uw agenda punt toevoegen?!

Hieronder vindt u het formulier waarmee u eenvoudig een agenda punt kunt aanmelden. Vul alle gegevens naar behoren in.
Nadat u het formulier heeft verzonden zal de redactie uw punt beoordelen en dan wel of niet opnemen in de agenda. Alleen activiteiten in De Westereen worden gehonoreerd. Voor vragen neem contact met ons op.

Het agenda item:

Datum

om

Klik op de knop links om een foto te uploaden. De grootte van de foto mag maximaal 2MB zijn. Alleen de bestandstypes .jpg, .jpeg en .png worden geaccepteerd.

Uw gegevens (niet ter publicatie)

Deel deze pagina!

Deel deze pagina via social media:

Nieuws uit Zwaagwesteinde

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen