• Datum Dinsdag 28 November 2023
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

5x goud voor Slagerij Riemersma

ZWAAGWESTEINDE – Op 10 november 2014 zijn weer de vakwedstrijden gehouden van de Noordelijke Slagers Manifestatie in Zwolle. Slagers uit Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland deden hier aan mee.

Ook de zelfslachtende slagerij Riemersma van de Kerkstraat in Zwaagwesteinde heeft in deze wedstrijd een bijzondere prestatie neergezet. Vader en zoon Hessel en Rinze Riemersma en de medewerkers Romke Nutma en Nanne van der Boon hadden 5 producten ingestuurd en ze zijn alle 5 bekroond. 4x goud met ster en 1x goud. 4x goud met ster was er voor: gebraden gehakt met paprika en ui (Pain De Provence), Runderrookvlees, Varkensrollade en Zeeuws Spek (Frysk Spek ut de Wâlden). Goud was er voor de slagers achterham.

Door de eigen productie van vleesspecialiteiten, vleeswaren, worstsoorten en maaltijden onderscheid Slagerij Riemersma zich. Slagerij Riemersma benadrukt dat zij in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Er wordt gebruik gemaakt van traditionele recepten en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen. Dat deze producten niet alleen heel lekker, maar ook van uitzonderlijke kwaliteit zijn, hebben de slagers van Riemersma met deze nationale vakwedstrijd daadwerkelijk bewezen.

De mederwerkers van Slagerij Riemersma ontvangen u graag in de winkel op Kerkstraat 2.

Zie ook www.slagerijriemersma.nl.


© Foto’s: Evert de Vries

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op donderdag 13 november 2014 om 17:33 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen