• Datum Woensdag 28 Februari 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Verloting Barbecue bij Slagerij Riemersma

ZWAAGWESTEINDE – Bij de zelfslachtende slagerij Riemersma aan de Kerkstraat in Zwaagwesteinde, heeft ± 3 weken lang een mooie luxe Barbecue in de winkel gestaan. Bij besteding van 10 euro of meer kon men de naam en telefoonnummer achter op de kassabon zetten en in de (nog niet brandende) barbecue doen om zo een kans te maken om deze barbecue te winnen.

Donderdagmorgen 18 juni werd door Rennie de Vries van 112Zwaagwesteinde . NL één kassabon getrokken uit de vele die in de barbecue lagen. De gelukkige winnaar was Annie Brouwer, die ‘s middags de prijs in ontvangst nam en er zeer blij mee was. En om zo’n mooie grote barbecue in de auto mee te kunnen nemen is het even passen en meten, maar met hulp van Rinze Riemersma is dit gelukt.

Zie ook www.slagerijriemersma.nl.


© Foto’s: Evert de Vries

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 19 juni 2015 om 13:31 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen