• Datum Woensdag 25 Mei 2022
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Nieuwe clubkleding SC Fytris

ZWAAGWESTEINDE – Het bestuur van SC Fytris heeft tijdens haar ledenvergadering aan leden de mogelijkheid geboden een kledingstuk in de clubkleuren uit te zoeken. De keuze bestond uit loop- en/of fietskleding in de kleuren geel/blauw en natuurlijk voorzien van de Friese pompeblêden.
De leden en het bestuur zijn enthousiast over de nieuwe kleding, een mooie reden om met elkaar op de foto te gaan.

SC Fytris is een sportclub uit Zwaagwesteinde met een 45 tal leden. De naam Fytris is een samenvoeging van Fytse, Rinne en Swimmen en dat zijn dan ook de sporten die de leden beoefenen. De leden zijn afkomstig uit Zwaagwesteinde en omliggende dorpen, maar ook uit Augustinusga, Buitenpost en Kollum.

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Op de dinsdagavond vindt de looptraining plaats onder begeleiding van trainer Piet Visser. In de winterperiode wordt er onder andere getraind op de nieuwe skeelerbaan te Zwaagwesteinde. In de zomer wordt regelmatig getraind in de omgeving van Rinsma Pôlle te Driezum.
De fietsers maken regelmatig een gezamenlijke trainingsrit.

SC Fytris heeft de breedtesport hoog in haar vaandel, om deze reden is de contributie laag. Voor € 2,- per maand ben je al lid van deze prachtige sportclub.
Heb je behoefte aan meer informatie neem dan contact op via scfytris@gmail.com.
Voor aanvullende informatie zie www.scfytris.nl

© Foto’s: Pieter de Vries

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 20 februari 2016 om 21:13 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen