• Datum Maandag 25 Juni 2018
  • Temperatuur 14.0 °C
112Zwaagwesteinde . NL

“De wereld draait-, Nederland slaat door”

Nog maar net bekomen van de discussie rond zwarte piet, worden we geconfronteerd met het volgende probleem. Kerstfeest moet veranderen. Dat moet een feest worden waar ook andersdenkenden zich in kunnen vinden. We vieren geen kerstfeest meer, maar genieten van een gezellige decembermaand. Dit alles om andersdenkenden, wat een woord, te behagen. Goed voor de inburgering.
Volgens zeer onbetrouwbare bronnen in politiek Den Haag wordt er in het geheim gewerkt aan meer maatregelen die het inburgeren moeten bevorderen. Ze zijn in geen enkel verkiezingsprogramma van de politieke partijen te vinden, maar toch wordt er aan gewerkt. Dat is niet bijzonder, ervaring leert dat men zich toch niet aan deze programma’s gaat houden. En betrouwbaar of niet betrouwbare bronnen, wie weet het verschil?
Nu een paar maatregelen die straks bij wet geregeld gaan worden.

Iedere Nederlander is verplicht een tweede paspoort aan te vragen. Turks, Marokkaans, Arabisch, maakt niet uit. Dit lost het probleem van de dubbele paspoorten op. Voor Friezen wordt een uitzondering gemaakt, die hebben er al twee.
Alle café’s waar drank wordt geschonken, gaan dicht en worden vervangen door theehuizen.

Elke jongeman ouder dan 12 jaar wordt verplicht een capuchon te dragen. Dan wordt bij criminaliteit niet steeds met het vingertje naar één bepaalde bevolkingsgroep gewezen. Bevordert de inburgering.
Tenslotte de meest vergaande maatregel. Alle slagers mogen alleen nog maar halal vlees gaan verkopen. Dat lust toch iedereen?? Dus varken en koe zijn voortaan taboe. Schaap, lam en kip staat er voortaan op het menu.
Tot slot wil ik u dit meegeven: “Nederland let op uw saeck” , een uitspraak uit het verleden, maar o zo actueel. Ik bedoel maar.

”””””Dwarslizzer”””””

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 26 december 2016 om 11:30 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen