• Datum Maandag 25 Juni 2018
  • Temperatuur 14.0 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Voorlopig programma Doarpsfeest 2017 bekend

DE WESTEREEN – Over ongeveer 13 weken staat De Westereen weer een week bol van activiteiten tijdens het tweejarige doarpsfeest. Het feest wordt dit jaar georganiseerd van zaterdag 16 september tot en met zaterdag 23 september en heeft als thema “Berucht en beroemd”.

Op zaterdag 16 september wordt de feestweek om 21:00 uur afgetrapt met een spetterende vuurwerkshow en vervolgens een feestavond waarbij de band Alice Springs de muziek zal verzorgen. Na het feest zal er op zondag 17 september een sing-in worden georganiseerd door de gezamenlijke kerken.

Maandag 18 september kunnen de inwoners weer hun tuinen en straten versieren in het thema ‘Berucht en beroemd’ en de doarpsfeest-organisatie start met het spel zoeken naar de schat. Elke dag zal er een nieuwe aanwijzing worden gegeven. Op dinsdag 19 september is er ’s ochtends ochtendgymnastiek voor de 50+ inwoners in Zorgcentrum Brugchelencamp. In de middag zal er een zangduo komen met muziek welke speciaal is afgestemd op de oudere inwoners van ons dorp. Woensdag 20 september is er een puzzeltocht op de fiets en later op de dag nog de inmiddels bekende prutrace, zowel voor de jeugd als voor de volwassenen.

De optocht is traditiegetrouw op donderdag 21 september en zal twee keer worden gereden. De route volgt later nog. Vrijdag 22 september zijn er voor de kinderen spelletjes en in de middag is er de zeskamp. De laatste dag van de feestweek in 2017, zaterdag 23 september, is er een braderie met circus artiesten, oude ambachten, shows, muziek, hilarisch voetbalspel en nog veel meer.

Film

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op woensdag 14 juni 2017 om 17:14 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen