• Datum Maandag 25 Juni 2018
  • Temperatuur 14.0 °C
112Zwaagwesteinde . NL

10 jarig jubileum Antje de Vries van Jilderda’s Bloemenboetiek

DE WESTEREEN – Woensdag 14 juni was het 10 jaar geleden dat Antje de Vries in het winkelcentrum van De Westereen begon met Jilderda’s Bloemenboetiek. Om dit 10 jarig jubileum te vieren, was er vrijdag 16 en zaterdag 17 juni feest. In de winkel stonden deze 2 dagen allemaal glazen weckpotjes en elke betalende klant kon een potje openmaken en zien hoeveel korting men kreeg op hun aankopen. Ook werden de bezoekers getrakteerd op een smakelijke verrassing en een handige tas met waardebonnen waar eventueel de aankopen ingedaan konden worden. 

Antje en haar medewerksters: Sabina, Sjoukje en Anna zorgen er elke dag weer voor dat de winkel er fleurig en kleurig voor staat. Drie keer per week haalt Antje verse snijbloemen bij Jilderda’s groothandel in Damwoude. Snijbloemen is namelijk de specialiteit van Antje en haar medewerksters, maar ook voor vaste planten, bruidsboeketten, rouwarrangementen, opgemaakte bloemstukjes en benodigdheden om zelf iets te maken kan men bij Jilderda’s Bloemenboetiek terecht.

Veel mensen kwamen vrijdag en zaterdag hun geluk beproeven bij Jilderda’s Bloemenboetiek en Antje nam vele felicitaties in ontvangst. Ook de redactie van 112Zwaagwesteinde wenst Antje nog vele succesvolle jaren toe.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 16 juni 2017 om 21:58 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen