• Datum Dinsdag 16 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Lichaam aangetroffen aan de rand van het dorp

DE WESTEREEN – De politie heeft zondagochtend een levenloos lichaam van een man aangetroffen in een weiland nabij de kruising Fûgelsang / Bûterwei. Rond 10:30 uur kreeg de politie een melding van een voorbijganger over het aantreffen van het lichaam.

De ter plaatse gekomen agenten hebben vervolgens de directe omgeving afgezet waarna verder onderzoek heeft plaatsgevonden om de identiteit en doodsoorzaak van de man te achterhalen. Agenten van de Forensische Opsporing hebben een zorgvuldig en uitgebreid sporenonderzoek uitgevoerd. Een politiehelikopter is rond 12 uur ingeschakeld om vanuit de lucht opnames te maken van het mogelijke plaats delict. Ook een speurhond is ingezet. De brandweer zorgde ervoor dat alles werd afgeschermd.

Op basis van de eerste aangetroffen sporen houdt de politie er sterk rekening mee dat de man om het leven is gekomen door een misdrijf. Verder onderzoek is nodig om de doodsoorzaak te achterhalen. Ook heeft de politie een aantal getuigen gesproken. Later op de middag is de politie ook gestart met een buurtonderzoek.

De politie vraagt getuigen zich te melden via 090-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

ZIE OOK: Slachtoffer misdrijf is 37-jarige man uit Kollumerzwaag

Mocht er de komende dagen meer informatie komen zal er een nieuw bericht worden gepubliceerd.

Film

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zondag 9 juli 2017 om 11:52 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen