• Datum Zondag 19 Augustus 2018
  • Temperatuur 21.3 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Informatie en Aanmelding voor “Computerlessen Brugchelencamp”

In oktober 2017 starten de nieuwe computercursussen op de lokatie Brugchelencamp in de Westereen.

Informatie en aanmelding
Op 9 september van 10.30 uur tot 12.00 uur kunt u meer informatie krijgen over het cursusaanbod en kunt u zich meteen aanmelden en al vast kennismaken met de docenten.
Geeft u zich op voor een cursus, dan ontvangt u een gratis lidmaatschap van Seniorweb tot en met het jaar 2018. Dit is alleen bestemd voor niet-leden.

Cursussen
Naast de cursussen Basislessen met Windows 10, Internet & Email, Mappenbeheer, Tablet, Fotobewerking en Albelli fotoboek maken, zijn er nu ook de lessen op maat.
Dit kan zijn een korte cursus facebook, skype, foto’s van de camera op de PC zetten, werken met een USB stick of inloggen met uw DigiD voor bijvoorbeeld de Zorgverzekeraar of Mijn overheid.

Cursus Picasa
Heeft u een prachtige vakantie gehad en heel veel foto’s gemaakt, maar hoe sla ik de foto’s op in mijn Pc en bewerk ik de foto’s om daar een fotoalbum te maken, waar ik later mijn vakantie in herbeleef. Wij van Computerlessen De Westereen helpen u daar graag mee, volg een cursus in ons leslokaal in Brugchelencamp.

Cursus internet en email

Vaardigheid met de computer, je kunt er in deze tijd niet meer omheen. Iedereen krijgt  met internet te maken en is hierdoor aangewezen op de computer. Neem bijvoorbeeld het internet bankieren, het onlineshoppen, maar ook even “googelen” , hoe de openingstijden van een winkel zijn of even opzoeken welk vogeltje steeds bij je in de achtertuin zit of wat de weersverwachting is.

Voor meer informatie kunt u ook bellen met:
Griet Dantuma-Adema tel. 0511- 421286 of Jan Bergsma tel.0511-441357

 

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op donderdag 31 augustus 2017 om 12:58 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen