• Datum Zondag 19 Augustus 2018
  • Temperatuur 21.3 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Nieuwe digitale cursus op maat in De Westereen

Tegenwoordig kunnen we bijna alles online kopen of regelen. Digitale vaardigheden zijn daardoor een must geworden. Het is steeds vaker niet alleen leuk om online te zijn, maar ook noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan de overheid die steeds meer overstapt naar digitale communicatie. Dat is niet voor iedereen even eenvoudig. Daarom organiseert de Bibliotheek talloze cursussen en spreekuren. In Bibliotheek De Westereen start dit najaar een nieuwe cursus, volledig op maat. 

Dus of cursisten nu graag Marktplaats willen ontdekken of Facebook, of ze nu graag foto’s willen bestellen, of willen leren e-mailen: ze leren wat ze willen tijdens de basiscursus digitale vaardigheden. Dit is een nieuw soort cursus, die Bibliotheken Noord Fryslân samen met het Friesland College aanbiedt. De cursus is een pilot en start eerst in St.-Annaparochie en De Westereen.

Elke cursist wordt gekoppeld aan een digitaalmaatje. Deze vrijwilligers begeleiden de cursisten één op één. De cursist geeft bij het digitaalmaatje aan wat hij of zij graag wil leren en daar gaan ze vervolgens samen mee aan de slag. De cursus bestaat uit twaalf delen en vindt plaats in de Bibliotheek. Cursisten kunnen hun eigen laptop of tablet meenemen, maar in de Bibliotheek staan ook computers die ze kunnen gebruiken.

De cursus op maat is gratis en start in De Westereen op woensdag 20 september om 09.30 uur. De bijeenkomsten vinden vervolgens elke woensdag (tot en met 13 december) plaats van 09.30 tot 12.00 uur. Aanmelden kan in de Bibliotheek of telefonisch: 088-1656123.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 8 september 2017 om 23:17 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen