• Datum Zondag 19 Augustus 2018
  • Temperatuur 21.7 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Doarpsfeest 2017: Stratenfestival

DE WESTEREEN – Zaterdag 23 september was de afsluiting van de feestweek. Deze dag was er een stratenfestival georganiseerd. In de omgeving van het veld achter de Toertsjerke (Toerstrjitte, A. van der Meulenstrjitte, Egbert Baarsmastrjitte, Mounewei en Eyssemawei) waren diverse activiteiten te vinden: theater, dans, muziek, spel, oude ambachten, grote braderie en diverse podia waar lokaal talent zich kon presenteren.

De podia stonden op de Egbert Baarsmastrjitte, het grasveld van Op e’ Hichte, Mounewei en op het veld achter de Toertsjerke. Bekende (lokale) artiesten zoals, Gerrit Plantinga, Syta en Marije, Back in Blues, Bokito, Popkoor “De Westereen” DJ Winston Black en All over Again waren diverse malen te vinden op de podia.

Voor iedereen was er genoeg te beleven zoals bijvoorbeeld een jeugdcircus en diverse dansoptredens, maar ook radiografisch bestuurbare helicopters en boten. De brandweer van De Westereen was aanwezig waar de jongere bezoekers met red-gereedschap konden werken of met een brandweerslang een spelletje konden spelen.

Ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd, langs de route en op het evenemententerrein was genoeg eten, drinken en ander lekkers te verkrijgen. Mede door het prachtige weer een geslaagde afsluiter van het dorpsfeest, waar ontzettend veel mensen op af kwamen.

NIKS MISSEN OVER HET DOARPSFEEST 2017? LEES ALLES TERUG IN ONS ONLINE DOSSIER!

Film

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 23 september 2017 om 21:45 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen