• Datum Zondag 19 Augustus 2018
  • Temperatuur 21.7 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Van Seggeren mogelijk aangereden door blauwe auto

DE WESTEREEN – Het rechercheteam, dat bezig is met het onderzoek naar de dood van Tjeerd van Seggeren uit Kollumerzwaag, zoekt opnieuw getuigen. Het team gaat er nu vanuit dat Van Seggeren is aangereden door een voertuig dat vermoedelijk blauw van kleur is.

In de eerste 2 maanden van het onderzoek hield de recherche rekening met meerdere scenario’s. Op grond van nieuwe onderzoeksresultaten legt het team nu de focus op het scenario van een aanrijding. Het lijkt er op dat Tjeerd van Seggeren op de bewuste zondag 9 juli 2017, omstreeks 00.30 uur, het festivalterrein in De Westereen heeft verlaten. Hij zou rond dat tijdstip namelijk worden opgehaald.

Aanrijding
Vermoedelijk is het slachtoffer vanaf het terrein langs de manege gelopen aan de Lange Reed. Van Seggeren had afgesproken dat hij zou worden opgepikt op de kruising van de Bûterwei met de Fogelsang. Het rechercheteam houdt er rekening mee dat Tjeerd op deze route, of vlakbij deze route, is aangereden. Er kan niets gezegd worden over het soort voertuig waardoor hij zou zijn aangereden.

Blauw
Uit het sporenonderzoek is gebleken dat dit voertuig vermoedelijk een blauwe kleur heeft of dat bepaalde delen van dit voertuig blauw zijn. De politie zoekt nadrukkelijk naar dit voertuig. Getuigen die aanslaan op deze informatie of meer kunnen vertellen, worden verzocht zich te melden bij de politie. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of via het meldformulier op van de politie website. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan Misdaad Anoniem via 0800-7000.

(Archieffoto. De politie doet uitgebreid onderzoek in de omgeving van de vindplaats van het lichaam van Van Seggeren)

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 29 september 2017 om 19:22 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen