• Datum Zondag 19 Augustus 2018
  • Temperatuur 21.3 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Feestelijke Opening De Buurtkamer

Dinsdagmorgen 17 oktober werd De Buurtkamer in De Westereen officieel feestelijk geopend. Nadat iedereen voorzien was van koffie en thee heette Cobie Dijksma (Buurtkamers) iedereen welkom en gaf het woord aan Albert Wijbenga (Dorpsbelang).

Na een korte toespraak van Wijbenga was aan hem de eer om een grote taart aan te snijden waarna De Buurtkamer officieel geopend was, waarna er een glaasje werd geschonken. Onder het genot van koffie/thee/fris en een verrassende High Tea met lekkere hapjes zowel koud als warm, werd er gezellig nog wat nagepraat.

Iedereen die graag andere mensen wil ontmoeten, is wekelijks op dinsdag tussen 09.30 en 12.00 uur welkom in het Badhûs aan de Sportloane 2B. Andere mensen ontmoeten is heel belangrijk, maar niet altijd vanzelfsprekend. De buurtkamer maakt dit mogelijk. Dinsdagochtend even een half uurtje langskomen voor een bakje en een praatje is ook prima.

De buurtkamer is een initiatief van Stichting Welzijn het Bolwerk en Stichting AanZet. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd en wordt er met elkaar geluncht. Bezoekers kunnen ook zelf een activiteit aandragen en/of organiseren. Voor meer informatie: www.debuurtkamer.com of Stichting Welzijn Het Bolwerk: 0519 – 29 22 23.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 17 oktober 2017 om 19:59 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen