• Datum Zondag 19 Augustus 2018
  • Temperatuur 21.3 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Circusvoorstelling voor afscheid juf Trijntje Bron

DAMWÂLD – Donderdagavond 18 oktober werd er in Sporthal “De Boppeslach” in Damwâld een circusvoorstelling opgevoerd door circusdirecteur Daan samen met de ± 165 artiesten (kinderen van IBS ‘t Pompeblêd). Reden hiervoor was het afscheid van juf Trijntje Bron. Na ruim 40 jaar zit juf Trijntje morgen een punt achter haar schoolcarrière.

De afgelopen dagen hebben de kinderen workshops gevolgd en vanavond werd er een voorstelling opgevoerd, waarbij alle kinderen een kunstje lieten zien. Juf Trijntje had samen met haar man ereplaatsen op de eerste rij. De overige 400 bezoekers zaten op de tribune de voorstelling te bekijken. Na de voorstelling zongen alle kinderen nog een speciaal lied voor de juf.

Morgen, vrijdag 20 oktober zal juf Trijntje onder schooltijd nog even kunnen genieten in alle groepen en neemt de school gezamenlijk afscheid. Om 14 uur is er ook voor iedereen de gelegenheid om nog even een persoonlijk woordje uit te wisselen en persoonlijk afscheid te nemen. Ook belangstellenden die misschien geen kinderen meer op school hebben, maar wel betrokken zijn (geweest) bij juf Trijntje, zijn dan uiteraard ook welkom.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op donderdag 19 oktober 2017 om 22:57 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen