• Datum Maandag 25 Juni 2018
  • Temperatuur 13.7 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Afscheid juf Trijntje Bron

DE WESTEREEN – Na de circusvoorstelling van donderdagavond waar juf Trijntje en haar man eregasten waren, vond op vrijdag 20 oktober het definitieve afscheid plaats. Juf Trijntje heeft op 1 augustus j.l. 40 jaar gewerkt in het Openbaar onderwijs van Zwaagwesteinde op de volgende 4 scholen: School 1, Op ‘e Hichte, De Westreen en als laatste ‘t Pompeblêd.

‘s Morgens heben juf Trijntje en haar man Johan alle aanwezige klassen bezocht en even gesproken met de kinderen over de mooie circusvoorstelling van donderdagavond. Voor alle kinderen had juf Trijntje een cadeautje meegenomen, een sleutelhanger met een dino (met grote ogen) er aan. Ook zat aan elke sleutelhanger een kaartje in de vorm van een hartje (Pompeblêd) met als tekst: “Wat hebben jullie mij een prachtig afscheid gegeven! Dank je wel en ik kom zeker nog wel eens langs. xxx juf Trijntje.”

Groot was de verassing toen juf Trijntje en haar man bij de bovenbouw waren, dat ook hun kinderen en kleinkinderen binnenkwamen. Vervolgens was het lunch/picknick tijd, door de hele school en op het balkon zaten groepjes te eten. ‘s Middags speelde alles zich af in de gemeenschapsruimte. Kinderen uit de groepen 3 t/m 8 brachten in groepjes allemaal leuke voorstellingen naar voren voor juf Trijntje en boden haar cadeau’s aan. Namens de OR werden bloemen en cadeaus aangeboden. Verder werd er nog een tafellaken, bloemen en een map met tekeningen en verhalen aangeboden.

Na 14:00 uur was er in de koffiekamer nog gelegenheid voor ouders, oud leerlingen, bekenden e.d. om nog even een persoonlijk woordje uit te wisselen en persoonlijk afscheid van juf Trijntje te nemen.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 20 oktober 2017 om 21:08 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen