• Datum Zondag 19 Augustus 2018
  • Temperatuur 21.3 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Open huis bij “De kazerne”

DE WESTEREEN – Zaterdag 4 november was er een open huis bij “De Kazerne” in de voormalige brandweerkazerne aan de Mûnewei. De kazerne is een gebouw wat door de stichting “On Fire” is gekocht en verbouwd om een laagdrempelig ontmoetingscentrum van te maken met een Christelijke identiteit maar niet vanuit een kerk maar gesteund door de kerken en de gemeenschap. Iedere kerk  heeft zijn eigen gebouwen waar de activiteiten van de kerk vaak plaatsvinden. In de kazerne wil de stichting een ontmoetingsplek maken waar ieder zich thuisvoelt zonder bij een kerk te ‘horen’.

De Kazerne is nu een aantal maanden geopend en wordt het gebruikt voor de 15+ club, eten, film en gesprek, Alpha cursus, een mannengroep, kinderkoor The Sound (60 kinderen), Royal Mission, Bidstonden, Dansclub, Koffiecafe elke vrijdagochtend, Boys on fire. Er komen nog vele activiteiten bij zoals eens in de twee weken eten met dorpsbewonders etc.

De stichting heeft als uitgangspunt alles kosteloos ter beschikking te stellen. Zaterdagmiddag kon alles onder het genot van een hapje en een drankje bekeken worden. Rond de 150 mensen kwamen een kijkje nemen. Zie ook: http://dekazernewestereen.nl/

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 4 november 2017 om 22:07 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen