• Datum Donderdag 19 Juli 2018
  • Temperatuur 24.2 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Geslaagde sponsoravond bij VV Zwaagwesteinde

DE WESTEREEN – Afgelopen maandagavond 20 november was het weer zo ver, de jaarlijkse sponsoravond werd georganiseerd bij VV Zwaagwesteinde. Het was alweer het vierde achtereenvolgende jaar dat de vereniging een aansprekende gastspreker heeft weten te strikken.

Na eerder te hebben genoten van de verhalen van Henk de Jong, Björn Kuipers en Hans Anker was het dit jaar de beurt aan John van Zweden, de behangkoning uit Den Haag die ooit in 2003 plotsklaps in de directie van de Engelse voetbalclub Swansea City belandde. Een waar voetbalsprookje speelt zich in de daaropvolgende jaren af waarin alleen maar successen worden gevierd. Met de markante Hagenees als één van de directieleden weet de club zichzelf omhoog te stuwen van de League Two (het vierde niveau in Engeland) naar de hoogste divisie, het voetbalwalhalla wat de Premier League heet.

Het verhaal wat de ras Hagenees vertelde stond bol van prachtige anekdotes over de avonturen die hij meemaakte als bestuurder van de Engelse volksclub. Na afloop kon de organisatie weer trots terugkijken op een geslaagde avond die werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 21 november 2017 om 22:07 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen