• Datum Donderdag 19 Juli 2018
  • Temperatuur 24.2 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Sinterklaas in het winkelcentrum

DE WESTEREEN – Na het vertrek bij de jachthaven, kwam de Sint met zijn Pieten aan in het winkelcentrum. Bij aankomst werd er gedanst op een aantal liedjes.

In de trailer stond een grote brievenbus waar de kinderen een tekening in konden stoppen. Omdat de Pieten een aantal tekeningen er uit wouden halen, om die tekenaars een prijs te geven, klom een Piet in de brievenbus. Helaas was deze bus zo hoog dat Piet er niet zelfstandig uit kon komen. Een andere Piet deed een poging om zijn collega er uit te halen maar ook die Piet viel in de brievenbus. Ceremoniemeester Herman had wel een oplossing: de brandweer. Na een belletje met 1-1-2 kwam de Pietenbrandweer met spoed ter plaatse. Helaas was hun trap niet groot genoeg en de kettingzaag die ze hadden meegenomen leek Sinterklaas niet zo’n goed idee. Dan maar de echte brandweer bellen. Na nogmaals een telefoontje met 1-1-2 kwam deze keer de ‘echte’ brandweer van De Westereen ter plaatse. Deze hadden de klus zo geklaard en waren de Pieten weer bevrijd, waarna het feest weer verder kon gaan.

Na nog een paar dansliedjes met de Zwarte Pieten ging de Sint met zijn Pieten richting zalencentrum Old Dutch voor het kinderfeest.

Film

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 25 november 2017 om 19:18 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen