• Datum Maandag 25 Juni 2018
  • Temperatuur 13.7 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Alpha cursus in de Westereen, vanaf 31 januari

Is er meer!?

Ben je zoekende of heb je het al gevonden, weet je veel of twijfel je aan alles, hoor je bij een kerk of niet, je bent welkom bij de Alphacursus!

De Alphacursus is een basiscursus christelijk geloof, en is voor iedereen geschikt, in het bijzonder mensen die meer willen weten van het christelijke geloof, die op zoek zijn naar ‘meer’ in hun leven, die een christelijke partner hebben, of die wel een ‘opfrisser’ kunnen gebruiken. Elke cursusavond begint met een maaltijd, en daarna bekijken we een inleiding over een onderwerp, waarover we daarna in gesprek gaan. Op een Alpha (her)ontdek je in een open en informele sfeer wat het christelijk geloof inhoudt.

De cursus duurt 11 woensdagavonden, vanaf 18:30, plus een weekend (vrijdagavond + zaterdag overdag – thuis slapen!). We hopen weer te starten op 31 januari. De bijeenkomsten zijn in de Kazerne aan de Munewei.

Meer informatie kan je vinden op de site van Alpha Nederland: www.alphanederland.org/try/. Ook kan je je via deze site opgeven voor de cursus in de Westereen. Meer informatie en opgave kan ook via Linda Aalderink, aalderinklinda@gmail.com / 0511-789956.


Kunt u meehelpen dit oproepje op te lossen? Fijn! De plaatser komt graag met u in contact. U kunt met hem/haar in contact komen middels de volgende gegevens:

Naam: Linda Aalderink
E-mail: aalderinklinda@gmail.com
Telefoon: 0511-789956

Zelf op zoek naar iets of wat verloren? Plaats ook een oproepje. Helemaal gratis!

Meer informatie over dit oproepje

Dit oproepje is geplaatst op woensdag 13 december 2017 om 19:13 uur.

Dit oproepje delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen