• Datum Donderdag 19 Juli 2018
  • Temperatuur 24.0 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Judo Kings winnen prijzen in Haarlemmermeer

Op zaterdag 16 en zondag 17 december werd in Haarlemermeer het top judo toernooi gehouden door Judo Yuhsi. Op zaterdag moesten de judoka’s tot 12 en tot 15 jaar hun kunsten vertonen en dit ging prima!

Bij de judoka’s -15 deden we het erg goed. De meiden Rixt Geertsma (Feanwalden) en Daphne de Jong (Gytsjerk) werden beide kampioen. Sem Walinga (Dronrijp) wist ook de finale te halen, maar deze ging helaas verloren en zo kreeg hij het zilver omgehangen. Milou Hendriks verloor 1 partij met een klein verschil, maar herpakte zich sterk en won het brons.

In de U12 wonnen zowel Boaz Elzinga (Munein) als Omar Rokic (Sneek) het brons, in dezelfde klasse werd Brian Smid (de Westereen) vijfde. Minke de Ruiter (de Westereen) won ook brons in haar klasse!

Op 17 december waren Nathan Klokman (Feanwalden) en Berber Ludema (Dokkum) aanwezig op het toernooi. Zij doen mee met het rankingtraject van de Judo Bond Nederland. Vorig ranking moment was Den Haag en als we naar de resultaten kijken dan waren de rollen vandaag omgeruild. Berber Ludema verloor helaas om brons en Nathan Klokman kwam dit keer niet in de buurt van de prijzen.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 18 december 2017 om 20:03 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen