• Datum Zaterdag 23 September 2023
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Oliebollenactie V.V.Zwaagwesteinde

DE WESTEREEN – Al bijna 40 jaar is het gebruikelijk dat de voetbalvereniging VVZ oliebollen bakt en uitvent op de laatste dagen van het jaar. Ook dit jaar worden de oliebollen weer huis aan huis gebracht de opbrengsten dit jaar zijn bestemd voor twee nieuwe veilige dug-outs op het hoofdveld van onze voetbalvereniging. Het is de bedoeling om alle straten van De Westereen en omstreken huis aan huis te voorzien van oliebollen waarbij één zak met 10 oliebollen voor 6,00 euro zullen worden verkocht.
De vrijwilligers van het oliebollenactiviteiten team zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De venters zullen op zaterdag 30/12/17 rond 10 uur gaan starten en het streven zal zijn dat we rond het middaguur alle oliebollen aan de man/vrouw hebben gebracht. De spelers en begeleiders worden om 9:30 uur verwacht bij de kantine zodat zij de routes, het wisselgeld en uiteraard de oliebollen kunnen ophalen. Mocht er iemand zijn welke niet thuis kan zijn op dat moment dan kunnen er natuurlijk ook oliebollen worden afgehaald, op zaterdag 30/12/17 in de kantine van ons sportpark “De Wieken”.

We hopen dat de jaarlijkse oliebollenactie wederom zal slagen en dat een ieder de oudejaarsdag en avond kan genieten van de heerlijke VVZ bollen. Namens het bestuur van VVZ de oliebollencommissie en vrijwilligers willen wij iedereen een gezond, gelukkig en natuurlijk een sportief 2018 toewens

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 18 december 2017 om 20:06 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen