• Datum Woensdag 28 Februari 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Verkiezingsprogramma Gemeentebelangen Dantumadiel

Gemeentebelangen maakt als eerste partij in Dantumadiel haar verkiezingsprogramma openbaar op de nieuwe website www.gemeentebelangendantumadiel.frl. Het thema van het programma is “bestjoer fanút de mienskip”.

Uitgebreid programma
“Het verkiezingsprogramma is deze keer groter dan voorgaande programma’s. Het programma staat vol met concrete inspanningen. We verwachten in de komende periode de ruimte te krijgen om met meer onderwerpen bezig te gaan, omdat we twee lokale partijen hebben samengevoegd in één. Dat zou kunnen betekenen dat we met een grotere fractie in de raad actief kunnen zijn. Omdat je met meer mensen meer werk kunt verzetten, hebben we veel heldere actiepunten in het programma gezet” aldus de lijsttrekker van Gemeentebelangen Dantumadiel, Kees Wielstra.

Bestjoer fanút de mienskip
Het dienstbaar zijn aan de inwoners, de klanten van de gemeente, loopt als een rode draad door het programma. Voor het schrijven van het programma zijn vier speciale inloopavonden gehouden zodat inwoners onderwerpen konden aanleveren waarvoor de partij zich vanaf 2018 moet gaan inzetten. Uit die inloopavonden bleek dat de dienstverlening echt beter moet. De gemeente moet beter bereikbaar zijn en ambtenaren en bestuurders moeten zicht aan hun afspraken houden. Ook moet er veel aandacht zijn voor de verkeersveiligheid en voor het onderhoud van de openbare ruimte. Het verkiezingsprogramma is te vinden op de website

Eén lokale partij in Dantumadiel
Vanaf de installatie van de nieuwe gemeenteraad na de verkiezingen gaan Dantumadeel ’82 en LLD verder als Gemeentebelangen Dantumadiel. De partij staat voor het vertegenwoordigen van alle doelgroepen en alle inwoners in de gemeente.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 20 januari 2018 om 21:01 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen