• Datum Zondag 19 Augustus 2018
  • Temperatuur 21.7 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Verkiezingswebsite Dantumadiel online

DE WESTEREEN – Gemeente Dantumadiel lanceert de unieke verkiezingswebsite www.wiekiestdantumadiel.nl voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Op de website is alle informatie over de verkiezingen te vinden. Inwoners die nog geen idee hebben op wie ze moeten stemmen, kunnen vanaf eind februari gebruik maken van de stemwijzer die ook via de website te vinden is.

Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Dantumadiel. De verkiezingen gaan over de directe leefomgeving van inwoners: de woonplaats, wijk of straat. Om het de kiezer gemakkelijk te maken, lanceert de gemeente een website die antwoord geeft op vragen die inwoners hebben rondom de gemeenteraadsverkiezingen: Wat houdt het in? Welke partijen doen mee? Op wie moet ik stemmen? Hoe kan ik stemmen?

Eind februari kunnen inwoners van de gemeente Dantumadiel gebruik maken van de stemwijzer die hen duidelijk maakt welke politieke partij hun standpunten het beste vertegenwoordigt. Deze is dan te vinden op de website www.wiekiestdantumadiel.nl.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 12 februari 2018 om 20:14 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen