• Datum Maandag 25 Juni 2018
  • Temperatuur 14.0 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Aftrap campagne VVD Dantumadiel

DANTUMADIEL – Dinsdagavond 27 februari was de aftrap van de campagne van de VVD Dantumadiel.  Een memorabele dag want na 8 jaar is het eindelijk weer mogelijk voor de inwoners van de gemeente Dantumadiel om op de VVD te stemmen.

De avond werd geopend door de vice voorzitter, Dhr. Peter Damsma. Hij heette ieder welkom en gaf het woord aan de lijsttrekker Dhr. Cor Schat. Cor Schat vertelde hoe het verkiezingsprogramma van de VVD Dantumadiel eruit ziet. Samen met de overige kandidaten van de kiezerslijst, Mevr. Annigje Sikma, Mevr. Gerda Bos en Dhr. Lieuwe Rozema, ook allen aanwezig, wil de VVD de komende 4 jaar de inwoners van de gemeente tot dienst zijn.

Ook 2e kamerleden Mevr. Helma Lodders en Mevr. Aukje de Vries en Fries Statenlid Mevr. Nynke Koopmans waren deze avond aanwezig.

De aanwezigen konden deze dames vragen stellen. Er kwamen verschillende onderwerpen aan de orde zoals de afwatering in het lauwersmeergebied en de actuele problematiek in de veeteelt aangaande registratie van de veestapel. De vragen rond de problemen werden uitgebreid behandeld. De aanwezigen zijn zeker wijzer geworden. Kortom het was een zeer geslaagde avond.

Op zaterdag 10 maart is men aanwezig op de verkiezingsmarkt in het winkelcentrum van Damwoude.

Foto’s: Jantsje Wiersma

Op de foto bij vlag VVD: v.l.n.r.:Lieuwe Rozema, Annigje Sikma, Cor Schat, Gerda Bos

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op donderdag 1 maart 2018 om 14:39 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen