• Datum Zaterdag 23 September 2023
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Jan Jitse Visser genomineerd voor Beste Raadslid van Nederland

DE WESTEREEN – Raadslid Jan Jitse Visser van CDA Dantumadiel is genomineerd voor de verkiezing van ‘Beste Raadslid van Nederland’. Deze verkiezing wordt georganiseerd door de Volkskrant, Omroep WNL en het Periklesinstituut. Het doel is om mensen die zich inzetten voor de lokale gemeenschap een hart onder de riem te steken, vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. In Fryslân zijn er zes raadsleden genomineerd. Jan Jitse Visser wordt aanbevolen met de volgende motivatie: ‘Een bevlogen raadslid, die met stages en bezoeken een brug slaat tussen burger en bestuur. In overleg of in debat, hij maakt zijn punten voor de inwoners van Dantumadiel’.

Visser is aangenaam verrast door de nominatie, maar verwacht niet dat hij een kans maakt: “Als je kijkt naar het aantal stemmen dat landelijk wordt uitgebracht, verwacht ik niet dat ik bij de beste vijftig zit. Maar er wordt al aardig gestemd en dat zie ik als een waardering voor het werk dat ik doe voor de mienskip”. Raadsleden in grote steden maken aanmerkelijk meer kans. De 50 raadsleden met de meeste stemmen worden beoordeeld door een professionele jury. Inmiddels hebben er al meer dan 30.000 mensen hun stem uitgebracht. Er kan nog gestemd worden tot en met 10 maart via www.Besteraadslid.nl

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op woensdag 7 maart 2018 om 19:20 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen