• Datum Donderdag 19 Juli 2018
  • Temperatuur 23.5 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Kamerlid CU bezoekt De Hege Seis

DE WESTEREEN – Vrijdagmiddag 16 maart bracht Tweede Kamerlid Stieneke De Graaf van de ChristenUnie een bezoek aan MFC De Hege Seis in De Westereen. Onder leiding van wethouder Gerben Wiersma (Dantumadiel) en vele leden van de ChristenUnie uit de gemeente Dantumadiel, Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen werd eerst een bezoek gebracht aan de gemeenschapsruimte van IBS ‘t Pompeblêd. Wethouder Wiersma vertelde in het kort waar men allemaal mee bezig is in de gemeente.

Vervolgens werd het woord gevoerd door Paulien Schreuder (bibliotheek) over het digitaalhuis, gevolgd door Ben Jansen van het Kennis Lab. Daarna werd door Stieneke de Graaf en twee kinderen een knop ingedrukt als teken dat het project (zie do.1 febr.) een 3D printer bouwen (onder leiding van Jos Kok van 3D Kanjers) was geslaagd.

Hierna ging het richting It Badhûs voor een kopje koffie/thee waarna Judith Meeuwsen (directeur IBS ‘t Pompeblêd) iets vertelde over het project 3D printer waar de kinderen van beide basisscholen aan hadden gewerkt en er  vervolgens een presentatie over gaven. Als slot werd het woord gevoerd door de bestuursleden van It Badhûs (Anja Faber, Froukje Venema en Wytske Venema). Zij vertelden over de activiteiten die daar worden gehouden en over de samenwerking met Wil b.v. (onderdeel van Zorggroep Alliade) waar ook enkele medewerk(st)ers van aanwezig waren. Hierna vertrok de CU delegatie weer verder naar een andere gemeente.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 16 maart 2018 om 20:15 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen