• Datum Zaterdag 20 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Skeelervereniging IDS houdt open dag

DE WESTEREEN – Vrijdagmiddag 13 april 2018 hield skeelervereniging IDS haar jaarlijkse open dag. Vanaf 14.00 uur was er voor een ieder, jong en oud, de mogelijkheid om de skeelers onder te binden. Onder leiding van de ervaren trainer Ruben Marinus en zijn assistentes kon men meedoen aan diverse clinics. Had men nog geen skeelers, helm, beenbeschermers, handschoenen e.d. dan was er een mogelijkheid om ze deze middag gratis te lenen.

Voor de kinderen was er limonade en een suikerspin en voor de ouders was er een bakje koffie / thee met wat lekkers. Ook was er een stand waar men informatie kon krijgen over de skeelersport en een eventueel lidmaatschap. Tevens was er een stand waar men diverse skeelermaterialen kon kopen.

Film

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 13 april 2018 om 21:51 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen