• Datum Dinsdag 16 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Frank en Rogier van SBS6 ‘Paleis voor een prikkie’ naar De Westereen

DE WESTEREEN – Donderdag 26 april komt het SBS6 tv-duo Frank en Rogier, bekend van Steenrijk – Straatarm, voor hun nieuwe programma ‘Paleis voor een prikkie’ naar Markthal ‘t Spoor in De Westereen.

Voor het programma ‘Paleis voor een prikkie’ gaat het stel naar een arm gezien in de provincie Friesland die nauwelijks kunnen rondkomen en al helemaal geen geld hebben om hun huis gezellig te maken. Het gezin gaat naar een vakantiepark en Frank en Rogier verblijven een week in het huis met als doel het huis voor 250 euro te veranderen.

Om voor 250 euro een inrichting te kopen is een hele uitdaging. Daarom gaat het duo langs in kringloopwinkels en zoeken ze op websites zoals Marktplaats om de kosten zo laag mogelijk te houden. Voor deze aflevering is het oog gevallen op Markthal ‘t Spoor aan de Noarder Stasjonsstrjitte in De Westereen.

Het hele dorp is uitgenodigd, voor de kinderen is er een springkussen.

Foto: SBS/Nick van Ormondt

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op woensdag 18 april 2018 om 20:38 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen