• Datum Donderdag 18 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Keeperstrainer Klaas de Boer langer bij Zwaagwesteinde

DE WESTEREEN – In navolging van de selectietrainers van de senioren is er enige tijd geleden ook overeenstemming bereikt met keeperstrainer Klaas de Boer om zijn contract met een jaar te verlengen. De Boer is sinds seizoen 2016/2017 keeperstrainer voor de seniorenselecties van Zwaagwesteinde. Het bestuur is zeer content met de samenwerking met de 39-jarige inwoner van Leeuwarden.

Nadat hij zijn eigen keeper carrière afsloot na het seizoen 2015/2016, na vele jaren Zwaagwesteinde en een aantal seizoenen Leeuwarder Zwaluwen, besloot Klaas om het vak keeperstraining op te pakken. Hij kreeg hiervoor de kans om te starten bij de senioren van Zwaagwesteinde en de jeugd van FVC. Bij Zwaagwesteinde werd besloten om het seizoen 2017/2018 door te gaan, de jeugd van FVC ruilde hij in voor de senioren van Ropta Boys. Er is nu dus overeengekomen om ook het seizoen 2018/2019 met elkaar door te gaan bij Zwaagwesteinde.

Klaas de Boer is erg gedreven en fanatiek in het geven van keeperstrainingen. Hij steekt dan ook veel tijd in de voorbereiding van zijn trainingen en de persoonlijke ontwikkeling van de keepers. Daarnaast is hij bereid om in zichzelf te investeren. Enerzijds door het bijwonen van wedstrijden en anderzijds door het willen behalen van de opleiding Goalkeepercoach B via de KNVB, een opleiding die hij binnenkort hoopt te kunnen volgen.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 20 april 2018 om 17:12 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen