• Datum Vrijdag 14 December 2018
  • Temperatuur 0.6 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Koningsdag 2018 in De Westereen

DE WESTEREEN – Ook in De Westereen werd Koningsdag gevierd op vrijdag 27 april. Rondom het veld achter de Hervormde Kerk langs de Eyssemaweg en de Egbert Baarsmastraat hadden tientallen standhouders hun koopwaar uitgestald.

Rond 10 uur werd de dag geopend. Shantykoor ‘Roem Sop’ en de popkoren De Westereen en Aldwald zorgden samen met zangeres Wilhelmina Hiemstra en de band Vreemdt voor de muzikale klanken. Voor de kinderen waren er de hele dag de nodige activiteiten zoals: springkussens, panna-kooi en een clown.

Door het Westereender Oranje Komitee was er een grote verloting georganiseerd met vele mooie prijzen. Er werd tot aan het begin van de avond feest gevierd onder het genot van een hapje en een drankje.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 27 april 2018 om 15:14 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen