• Datum Zaterdag 23 September 2023
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

RegioBank De Westereen druk bezocht bij Expo 2018

Donderdag 12 april tot en met zaterdag 14 april 2018 vond de Expo plaats. Ook RegioBank De Westereen/K. Venema Assurantiën vertegenwoordigde een prachtige stand. De belangstelling was groot en er is veel gelachen, ideeën uitgewisseld en leuke gesprekken gevoerd.

RegioBank De Westereen, gevestigd in het voormalige Friesland Bank pand, is een bank waar men nog persoonlijk kan bankieren. Baliewerkzaamheden zijn dagelijkse kost voor de medewerkers van K. Venema Assurantiën. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk en daar staan we voor. Dat dit gedachtengoed gewaardeerd wordt bij onze klanten en de bezoekers van de Expo is duidelijk.

Naast de gesprekken was er ook nog ons Raadspel. Een goed gevuld spaarvarken was het middelpunt van dit spel. Vele pogingen zijn gedaan om de inhoud van dit varkentje te raden. Mevrouw M. Wielstra-Bosgraaf wist met haar schatting van € 257,21 het bedrag op 75 cent na juist te raden. Hiermee is zij de grote winnaar van ons Raadspel. Zij mag de volledige inhoud in ontvangst nemen, wij wensen haar veel plezier met de prijs.

Wij kunnen terug kijken op een zeer geslaagde Expo. Het was een erg leuke ervaring en het is altijd fijn om ook andere mensen enthousiast te zien over de RegioBank.

Wilt u ook persoonlijk bankieren bij iemand die u kent en waar u begrijpelijke oplossingen krijgt aangeboden? Wij zien u graag bij K. Venema Assurantiën voor een persoonlijk gesprek.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 4 mei 2018 om 14:11 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen