• Datum Vrijdag 14 December 2018
  • Temperatuur 0.6 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Man raakt gewond bij woning

DE WESTEREEN – Een bewoner van de Ferlinge Stasjonsstrjitte is maandagavond 7 mei gewond geraakt bij zijn woning. De gealarmeerde ambulance en politie hebben eerste hulp verleend.

Gezien de omstandigheden werd ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd en is per helicopter vanaf Eelde naar De Westereen gevlogen om een trauma-arts te brengen. De helicopter landde op een veldje achter de sporthal.

Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De politie zorgde er voor dat het Medische Team weer bij hun helicopter werd gebracht. Het opstijgen van de helicopter zorgde voor veel bekijks.

Film

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 7 mei 2018 om 22:19 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen