• Datum Vrijdag 14 December 2018
  • Temperatuur 0.6 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

SC Cambuur komt naar vv Zwaagwesteinde!

Op woensdagmiddag 30 mei 2018 wordt er bij vv Zwaagweisteinde een voetbalmiddag gehouden door en in samenwerking met SC Cambuur. In een drie uur durend programma krijgen de kinderen een veld- en animatieprogramma voorgeschoteld onder leiding van officiële Cambuur jeugdtrainers en ervaren hoe het is om te trainen als een echte profvoetballer,.

De voetbalmiddag is bedoeld voor jongens en meisjes tussen de 6 en 15 jaar oud die wel of niet op voetbal zitten. Deze kinderen ervaren deze middag dus hoe het is om één middag door het leven te gaan als een échte eerste elftalspeler van SC Cambuur. Met tips van vaste trainers vanuit de SC Cambuur Voetbalschool worden jongens en meisjes een leerzame- en plezierige voetbalmiddag en animatieprogramma aangeboden.

De voetbalmiddag begint om 15:00 uur en eindigt om 18:00 uur. Op deze niet te missen middag ontvangen de kinderen de volgende onderdelen:

  • Vaste begeleiding van een SC Cambuur jeugdtrainer
  • Afwisselend en gevarieerd veld- en animatieprogramma
  • Gezonde tussendoortjes en meerdere malen drinken
  • Een SC Cambuur Voetbalmiddag Goodiebag
  • Een SC Cambuur Voetbalmiddag Certificaat
  • Kans op unieke Cambuur-prijzen
  • Kans om gescout te worden voor de jeugdopleiding van SC Cambuur

De middag staat open voor iedereen die van voetbal houdt en een leuke middag wil hebben. De kosten voor deze middag zijn € 25 per deelnemer en opgave kan nu via deze link.

Tot 30 mei bij vv Zwaagwesteinde!

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 8 mei 2018 om 18:47 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen