• Datum Woensdag 28 Februari 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Open Huis Zelfslachtende Slagerij Riemersma

DE WESTEREEN – Zaterdagmorgen 12 mei 2018 vond bij Slagerij Riemersma aan de Tsjerkestrjitte van 09:30 tot 12:00 uur een Open Huis plaats. Wie altijd al nieuwsgierig was, kon zaterdagmorgen een kijkje komen nemen achter de schermen bij de nog echte zelfslachtende Slagerij Riemersma.

Er waren demonstraties, proeverijen, de kinderen konden een hamburger maken, men kon het gewicht raden van een aanwezige nog te slachten koe (geslacht gewicht) e.d. Via een route kon men onder deskundige begeleiding een rondleiding krijgen door het gehele bedrijf, zodat men een duidelijk beeld kreeg van het slachtproces tot eindproduct.  Van deze rondleiding maakten veel mensen gebruik.

In deze slagerij zorgt een toegewijd en enthousiast team ervoor dat u dagelijks een keuze kunt maken uit het brede assortiment kwaliteitsvlees en vele specialiteiten. Sinds mei 1946 is de naam Slagerij Riemersma een begrip in De Westereen en wijde omgeving. Een zeer geslaagde ochtend voor de fam. Riemersma en hun enthousiaste medewerk(st)ers.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zondag 13 mei 2018 om 18:17 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen